Tallennettujen tiedostojen luettelo

Tässä osassa kuvataan kuinka tallennettujen tiedostojen luettelon saa näyttöön.

Tiedostoluettelo avautuu painamalla [Valitse tiedosto] skannerin aloitusnäytöltä.

Näytetyt toimintonimikkeet toimivat valintanäppäiminä. Voit valita tai määrittää toimintonimikkeen painamalla sitä. Kun valitset tai määrität nimikkeen näytöllä, se korostuu seuraavasti [Käyttöpaneelin näyttö]. Näppäimet, jotka eivät ole valittavissa, näyttävät seuraavalta [Käyttöpaneelin näyttö].

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Tiedostojen hakunäppäimet

Näiden avulla voit hakea tiedostoja käyttäjänimen tai tiedostonimen mukaan tai tarkastella kaikkia tiedostoja.

2. Luettelo/Pienoiskuvat

Voit valita haluatko näyttää tallennetut tiedostot luettelona vai pienoiskuvina.

3. [Lähetä]

Paina tästä lähettääksesi tiedoston jakelu-, sähköposti- tai Skannaus kansioon -toiminnolla.

4. [Muokkaa/Poista tdsto]

Paina tästä poistaaksesi tallennetut tiedostot tai muuttaaksesi tiedoston sisältöä.

5. Tiedostojen lajittelupainikkeet

Paina lajitellaksesi tiedostot valitun kohteen perusteella. Valitse sama kohde uudelleen muuttaaksesi järjestyksen käänteiseksi. Tiedostoja ei kuitenkaan voi lajitella käänteisen jakelun perusteella.

6. [Lisätiedot]

Hae esiin valitun tiedoston tiedot painamalla tästä.

7. [Esikatselu]

Avaa valitun tiedoston esikatselu painamalla tästä. Lisätietoja kohdassa "Luettelosta valitun tallennetun tiedoston tarkastaminen".

8. Tallennettujen tiedostojen luettelo

Näyttää tallennettujen tiedostojen luettelon.

Mikäli tiedostoa, jonka haluat valita, ei ole listalla, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] siirtyäksesi näytöllä. Jos tiedostolle on määritetty salasana, tiedoston käyttäjänimen vasemmalle puolelle ilmestyy avaimen kuva.