Vastaanottoasetukset

Tässä osassa selostetaan Faksin asetukset -kohdan Vastaanottoasetukset -valikossa olevat käyttäjän työkalut.

Vaihda vastaanottotila

Määritä asiakirjojen vastaanottotila.

Oletusasetus on Automaattinen vastaanotto.

Tallenna erikoislähettäjä

Jos ohjelmoit tietyt vastaanottajat toimintoon "Erikoislähettäjät", voit asettaa heitä varten joitakin erikoistoimintoja.

Lisätietoja varten erikoislähettäjän tallentamisesta katso "Eri tavalla kohdeltavat erikoislähettäjät".

Tallenna erikoisläh: Tulosta lista

Voit tulostaa erikoislähettäjien luettelon.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [Tallenna erikoisläh: Tulosta lista].

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Peruuta listan tulostaminen ennen [Aloita]-näppäimen painamista painamalla [Peruuta]- tai [Tyhjennä/Seis] -näppäintä.

5. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Edelleenlähetys

Määritä, lähetetäänkö vastaanotetut asiakirjat edelleen ohjelmoidulle vastaanottajalle.

Oletusasetuksena on Pois.

Lisätietoja varten edelleenlähetyksestä katso "Edelleenlähetys".

Vastaanottotiedoston asetus

Valitse tallennetaanko vastaanotetut asiakirjat kiintolevylle myöhempää tulostamista varten vai tulostetaanko ne välittömästi tallentamatta.

Oletusasetuksena on Tulosta.

Lisätietoja varten vastaanottotiedostoasetuksesta katso "Vastaanottotiedostoasetus".

Tallennetun vastaanottotiedoston käyttäjäasetus

Faksiasiakirjojen vastaanottamisen jälkeen laitteeseen tallennettujen asiakirjojen käsittelyä varten voidaan määrittää pääkäyttäjä. Pääkäyttäjä määritetään syöttämällä pääkäyttäjän käyttäjäkoodi asiakirjojen käsittelyä varten Web Image Monitor- tai DeskTopBinder -ohjelmalla.

Pääkäyttäjän käyttäjäkoodi on tallennettava kohdeluetteloon etukäteen.

Tämä toiminto on käytettävissä, vain kun kohdassa "Vastaanottotiedostoasetus"-kohdassa on valittu [Tallenna].

On suositeltavaa, että käytetään Web Image Monitor -ohjelmaa, joka toimii samassa verkkoympäristössä kuin laite. Muuten verkkoselain ei ehkä avaudu ja voi sattua virhe.

Oletusasetuksena on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [Käyttäjän asetus V-O tiedostolle].

4. Jos halutaan käyttää käyttäjäkoodia, paina [Päällä].

5. Paina määritettävän käyttäjän kohdenäppäintä ja paina [OK].

6. Tarkista valittu käyttäjä ja paina [OK].

Kun kohdeluettelosta poistetaan tallennettu käyttäjä, näkyviin tulee viesti "Poistettu osoitekirjasta". Syötä käyttäjä uudelleen.

7. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Mikäli tallennettu käyttäjäkoodi poistettiin osoitekirjan hallintatoiminnolla kohdassa Järjestelmäasetukset, ei vastaanotettuja ja tallennettuja asiakirjoja voi tarkastella Web Image Monitor -ohjelmalla. Valitse [Pois] vaiheessa 4 tai tallenna käyttäjäkoodi uudelleen.

SMTP-lähetystiedoston jakeluasetukset

Tämä toiminto on käytettävissä järjestelmissä, joissa vastaanotettu sähköposti voidaan reitittää SMTP:n kautta.

Oletusasetuksena on Pois.

Lisätietoja varten SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetuksista katso "SMTP-v-ottotiedoston lähetysaset.".

Kaksipuolinen tulostus

Määritä, tulostetaanko vastaanotetut asiakirjat paperin molemmille puolille.

Oletusasetuksena on Pois.

Ruutumerkki

Määritä, tulostetaanko ruutumerkki jokaisen vastaanotetun faksin ensimmäiselle sivulle.

Oletusasetuksena on Päällä.

Keskitysmerkki

Määritä, tulostetaanko keskitysmerkki jokaisen vastaanotetun sivun vasemman reunan keskelle ja yläreunan keskelle.

Oletusasetuksena on Päällä.

Tulosta vastaanottoaika

Määritä, tulostetaanko vastaanottopäivä ja -aika sekä tiedostonumero vastaanotettujen asiakirjojen alareunaan.

Oletusasetuksena on Pois.

Vastaanottotiedostojen määrä

Määritä, paljonko jokaisesta vastaanotetusta asiakirjasta tulostetaan kopioita.

• 1-10 sarja(a)

Oletusasetus on 1 sarja(a).

Paperikasetti

Toiminnon avulla voit tulostaa tallennetuilta lähettäjiltä ja muilta lähettäjiltä vastaanotetut asiakirjat eri paperikasetteja käyttämällä.

Kasettien nimien esitys voi vaihdella asennetuista valinnaisuuksista riippuen.

Oletusasetuksena on Autom. valinta.

Määritä kasetti eri linjoille

Määritä paperikasetti joka linjalle erikseen (puhelin, Internet-faksi, IP-faksi).

Oletusasetuksena on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [AlanuolinäppäinSeur.].

4. Paina [Määritä kasetti eri linjoille].

5. Paina [Päällä].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitaan [Pois], vastaanotettu faksi luovutetaan oletuskasettiin.

6. Valitse linjatyyppi.

Käyttöpaneelin näyttö

7. Valitse kasetti, johon vastaanotettu paperi luovutetaan ja paina [OK].

Jos halutaan määrittää toinen linjatyyppi, toista vaiheesta 5.

8. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Kansiosiirtolähetyksen raportti

Voit määrittää, lähetetäänkö kansion siirtolähetysraportti tiettyyn sähköpostiosoitteeseen, jos kansiot on tallennettu edelleenlähettämisen määränpäiksi, joihin kaikki tai erikoislähettäjät lähettävät asiakirjoja.

Ensin on rekisteröitävä kohde kansiosiirron raportille kohdeluettelossa. Katso "Faksin kohteen rekisteröinti".

Asiakirjojen välittämiseksi useaan kohteeseen on määritettävä ryhmäkohde. Ryhmään voidaan määrittää korkeintaan 500 jäsentä. Katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

Vaikka kansiosiirron raportin lähetys ei onnistunut, ei laite tulosta raporttia.

Oletusasetus on Älä lähetä s-postilla.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [AlanuolinäppäinSeur.].

4. Paina [Kansiosiirron raportti].

5. Kansiosiirron raportin lähettämistä varten paina [Sähköposti].

Jotta kansiosiirron raporttia ei lähetetä, paina [Älä lähetä s-postilla] ja sitten [OK].

6. Paina ilmoitusta varten sähköpostiosoitteen kohdenäppäintä ja paina sitten [OK].

7. Tarkista valittu kohde ja paina [OK].

8. Paina [Poistu].

9. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Muistilukko: vastaanotto

Kun siirrytään muistilukko päällä -tilaan, vastaanotetut asiakirjat tallennetaan muistiin eikä niitä tulosteta automaattisesti. Kun asiakirja vastaanotetaan muistilukkotilassa, luottamuksellinen tiedosto -merkkivalo vilkkuu. Syötä tämän asiakirjan tulostamiseksi muistilukon koodi. Ellei käyttäjällä ole koodia, ei asiakirjaa voi tulostaa.

Tämä estää asiattomia käyttäjiä pääsemästä asiakirjaan käsiksi. Muistilukon käyttöä varten on muistilukon koodi tallennettava ja kytkettävä se sitten päälle. Erikoislähettäjiltä tulevien asiakirjojen tallentamiseksi vain muistilukkoon on jokainen lähettäjä tallennettava käyttämällä "Eri tavalla kohdeltavat erikoislähettäjät".

Tätä toimintoa ei voi käyttää Internet-faksilla tai lähetä tulostettavaksi -toiminnolla.

Oletusasetuksena on Pois.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [AlanuolinäppäinSeur.].

4. Paina [Muistilukko: vastaanotetut].

5. Valitse [Päällä] tai [Pois] ja paina sitten [OK].

6. Paina [Poistu].

7. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.