Faksinumeron tallentaminen

Tässä jaksossa selostetaan, miten voit tallentaa nimen ja faksinumeron osoitekirjaan.

1. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Käyttäjän työkalut/Laskuri-näppäin

2. Paina [Järjestelmäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Pääkäyttäjän työkalut].

4. Paina [Osoitekirjan hallinta].

5. Varmista, että [Tallenna / Muuta] on valittu.

6. Paina [Uusi koodi].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Paina [Muuta] kohdassa "Nimi".

Käyttöpaneelin näyttö

Näytölle tulee esiin nimen syöttö.

8. Syötä nimi, ja paina sitten [OK].

Tarvittaessa paina [Muuta] kohdassa "Näppäinnäyttö" ja syötä näppäimen nimi, johon kohde määritetään.

9. Paina luokituksen näppäintä, jota haluat käyttää kohdassa "Valitse nimiö".

10. Paina [Faksinro].

Käyttöpaneelin näyttö

11. Paina [Muuta] kohdassa "Faksinumero".

Käyttöpaneelin näyttö

12. Syötä faksinumero numeronäppäimillä ja paina sitten [OK].

13. Määritä jokaiselle numerolle seuraavat toiminnot tarpeen mukaan:

• Linjavalinta: voit määrittää kullekin numerolle linjaportin.

• Lisäasetukset: tallenna SEP/SUB/PWD/SID-koodit.

• Otsikkorivi: määritä otsikko, joka tulostuu lähettämiesi faksien vastaanottajan tulosteisiin.

• Leiman lisäys: määritä leimatiedot, kuten vastaanottajan nimi, joka tulostuu lähettämiesi faksien vastaanottajan tulosteisiin.

14. Paina [OK].

15. Paina [Poistu].

16. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.