Vastaanottotiedoston asetus

Määritä tallennetaanko vastaanotetut asiakirjat kiintolevylle vai tulostetaanko ne välittömästi tallentamatta. Asiakirjoja voidaan tulostaa toistuvasti ja ladata ne kuvina tietokoneelle Web Image Monitor- tai DeskTopBinder -ohjelmalla. Jos valitaan tulostaminen tallentamatta, asiakirjat tulostetaan aina kun ne vastaanotetaan.

Jos järjestelmäasetuksissa on määritetty, että vastaanotetut faksit jaetaan lähetyspalvelimelle, ei asiakirjoja voida tallentaa kiintolevylle.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [Vastaanottotiedostoasetus].

4. Paina [Tulosta] tai [Tallenna] ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Valinta peruutetaan painamalla [Peruuta]. Näyttö palaa vaiheen 3 näkymään.

Jos valitaan [Tallenna], voidaan valita lähetetäänkö vastaanottokuittaus tiettyyn sähköpostiosoitteeseen. Vastaanotto kuitataan painamalla [Ilmoitus kohteelle] ja valitsemalla osoitekirjaan tallennetuista Internet-faksikohteista sähköpostiosoite. Myös ryhmäkohde voidaan tallentaa. Siinä tapauksessa korkeintaan 500 vastaanottajaa voidaan määrittää ryhmään.

5. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.

Liittyvät aiheet

Vastaanottoraporttisähköposti