SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetukset

Tässä osassa selostetaan Faksin asetukset -kohdan SMTP-vastaanottotiedoston lähetysasetukset -valikko.

Jos valtuutettu sähköpostiosoite on asetettu, muilta kuin valtuutetusta sähköpostiosoitteesta vastaanotettu sähköposti hylätään ja SMTP-palvelimeen palautetaan virheviesti.

Valtuutettua sähköpostiosoitetta verrataan sähköpostien alkuunpanijoiden osoitteisiin seuraavien esimerkkien tapaan.

Mitään virheraporttia ei tulostu, vaikka sähköpostiviesti hylätään.

Tämä toiminto on käytettävissä järjestelmissä, joissa vastaanotettu sähköposti voidaan reitittää SMTP:n kautta.

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Vastaanottoasetus].

3. Paina [SMTP-v-ottotiedoston lähetysaset.].

4. Paina [Päällä].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [Muuta].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Syötä hyväksyttävä lähettävä sähköpostiosoite.

Virheen sattuessa paina [Palautus] tai [Tyhjennä] ja syötä sitten uudelleen.

7. Paina [OK].

8. Paina [Turva].

Ellei turvatoimintoa määritetä, siirry vaiheeseen 11.

Turvaksi asetetaan S/MIME-todennus. Kysy pääkäyttäjältä lisätietoja turva-asetuksista.

Käyttöpaneelin näyttö

9. Valitse turvatoiminnot.

Salaus määritetään lähetettäviin asiakirjoihini painamalla [Salaus]. Salaustoiminnon käyttämistä varten on osoite tallennettava osoitekirjaan ja salaus otettava käyttöön. Kysy pääkäyttäjältä lisätietoja salauksesta.

Lähetettäviin asiakirjoihin liitetään allekirjoitus painamalla [Allekirjoitus]. Kysy pääkäyttäjältä lisätietoja allekirjoituksesta.

Käyttöpaneelin näyttö

10. Paina [OK].

11. Paina [Poistu].

12. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.