Edelleenlähetys

Tulosta vastaanotetut asiakirjat ja lähetä edelleen määrätylle lopulliselle vastaanottajalle. Tämä on hyödyllistä käydessäsi esimerkiksi toisessa toimistossa ja haluaisit, että asiakirjoistasi lähetetään kopio kyseiseen toimistoon. Edelleenlähetyksen kohteeksi voi määrittää myös "sähköpostin" tain "kansion".

Tärkeää

Edelleenlähetyskohteeksi voidaan asettaa faksinumero, IP-faksiosoite, Internet-faksiosoite, sähköpostiosoite ja kansiokohde.

Jos lopulliset vastaanottajat halutaan vaihtaa lähettäjistä riippuvasti, määritä lähettäjien lopulliset vastaanottajat kohdassa "Tallenna erikoislähettäjä". Asiakirjat, joita ei vastaanoteta määritetyiltä lähettäjiltä, lähetetään tässä toiminnossa määritettyyn kohteeseen. Lisätietoja erikoislähettäjien tallentamisesta, katso "Eri tavalla kohdeltavat erikoislähettäjät".

On mahdollista määrittää tulostetaanko edelleenlähetetyt asiakirjat. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 11, bitti 6).

Jos kohdelistassa edelleenlähetyksen kohteeksi määritetty kohde poistetaan, edelleenlähetyksen kohteen asetukset poistetaan ja ne on tallennettava uudelleen. Kun kohde vaihdetaan, asiakirja lähetetään uuteen kohteeseen. Ellei määritetyn tyyppistä kohdetta ole olemassa, voidaan vaihtoehtoiseksi kohteeksi asettaa joku toinen kohde. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 32, bitti 0).

Tämä toiminto voidaan tallentaa johonkin pikanäppäimeen. Katso "Yleiset asetukset".

Jos edelleenlähetyskohteeksi on määritetty sähköpostiosoite tai kansiokohde, voidaan edelleenlähetyksessä käytettävä tiedostotyyppi määrittää. Katso "Parametriasetukset" (kytkin 21, bitti 3).

Liittyvät aiheet

Lopullisen vastaanottajan tallentaminen
Edelleenlähetystoiminnosta poistuminen
Edelleenlähetysmerkki