KäyttöoppaatSisältöKaikki otsikotVersiohistoriaOhje
Faksin käyttöohje
Lue tämä ensin
Lähetys
Tässä jaksossa selostetaan peruslähetystoimet, kuten lähetystavan tai vastaanottajan määrittäminen.
Muut lähetystoiminnot
Tässä jaksossa selostetaan Lähetystila-asetukset, joiden avulla voit käyttää lähetystoimintoja.
Vastaanotto
Tässä jaksossa selostetaan vastaanottoa ja siihen liittyviä toimintoja, kuten vastaanotettujen asiakirjojen tulostamista tai niiden reitittämistä toisiin faksilaitteisiin.
Lähetystietojen vaihtaminen/ vahvistaminen
Tässä jaksossa selostetaan kohdan Muuta lähetystietoja-toiminnot, joiden avulla voidaan tarkistaa näytöltä tai tulostetusta raportista viestinnän tulokset.
Asiakirjan tallentaminen
Tässä jaksossa selostetaan asiakirjojen tallentamista ja hallintaa asiakirjapalvelimella.
Faksaaminen tietokoneen kautta
Tässä osassa kerrotaan, miten laitteen faksitoimintoa voidaan käyttää tietokoneella verkon kautta.
Faksitoiminnot
Tässä osassa selvitetään Faksin asetukset -valikon käyttäjän työkalut.
Liite
Tässä jaksossa selostetaan faksitoiminnon ominaisuuksia ja teknisiä tietoja.