Internet-faksilähetys

Laite muuntaa skannatut asiakirjat sähköpostin ymmärtämään muotoon ja siirtää tiedot Internetissä.

Tällä laitteella lähetetyn sähköpostin voi vastaanottaa toinen Internet-faksilaite. Vastaanottajan puhelinnumeron valinnan sijaan syötetään asiaankuuluva sähköpostiosoite (Internet-faksin vastaanottaja). Mikäli toisessa päässä oleva laite tukee täysimuotoista T.37:ää, on kaksisuuntainen tietojen vaihto mahdollista, kuten käytettävissä oleva paperikoko ja tarkkuus.

Voit ottaa vastaan sähköpostiviestejä, joiden liitteenä on TIFF-F-muodossa olevia tiedostoja.

Sama asiakirja voidaan lähettää samanaikaisesti faksi-, IP-faksi-, sähköposti- ja kansio-osoitteeseen.

Voit myös tulostaa tai välittää edelleen vastaanotetut sähköpostifaksit.

Internet-faksi

Tärkeää

Huom.

Viite

Liittyvät aiheet

Huomautuksia Internet-faksin käytöstä
Toiminnot, jotka eivät ole käytössä Internet-faksilähetyksissä
Toiminnot, jotka eivät ole käytössä Internet-faksin vastaanotossa
T.37 -tila
Sähköpostin salaus