Vastaanotetut kuvat

Ohessa esimerkki Internet-faksista, joka on lähetetty tällä laitteella ja otettu vastaan tietokoneella, jossa on Outlook Express -sähköpostiohjelma.

Vastaanotettu viesti vaihtelee sen mukaan, mikä sähköpostisovellus on käytössä.

Tärkeää

Käyttöjärjestelmänäyttö numeroitu esimerkki

1. Sähköposti, jonka aihetta ei ole määritetty "Lähetystila"-asetuksissa.

2. Sähköposti, jonka aihe on määritetty "Lähetystila"-asetuksissa.

3. Lähettäjä

Lähettäjän nimi (sähköpostiosoite)

4. Päivämäärä

Sähköpostilähetyksen päivämäärä ja kellonaika

5. Vastaanottaja

Vastaanottajan sähköpostiosoite

6. Aihe

Näyttää "Lähetystila"-asetuksissa määritellyn aiheen lähetettäessä. Jos aihetta ei kirjoiteta, aihe asetetaan automaattisesti kohdassa 1 näkyvässä muodossa.

7. Viesti lisätään kaikkiin sähköposteihin. "xxxx" on laitteen nimi.

8. Liitetiedosto

Lähettäjän viestiin liittämät asiakirjat näkyvät liitetiedostoina.