Sähköpostitoiminnot ja lähettäminen kansioon

Tämä osa selvittää sähköposti- ja kansiolähetyksen.

Sähköpostitoiminnot

On kaksi tapaa lähettää fakseja sähköpostilla tästä laitteesta:

• Internet-faksilähetys

• Sähköpostilähetys

Faksin lähettämistä varten Internet-faksilla on määritettävä Internet-faksin vastaanottaja.

Faksin lähettämistä varten sähköpostilla on määritettävä sähköpostin vastaanottaja.

Kummassakin lähetysmuodossa faksitiedot lähetetään sähköpostiin liitettynä graafisena tiedostona. Graafisen tiedoston muoto riippuu lähetystavasta alla olevan taulukon mukaan.

Lähetystapa

Tiedoston muoto

Internet-faksi

TIFF-F

Sähköposti

TIFF tai PDF

Lisätietoja sähköpostilähetyksestä, katso "Internet-faksilähetys" tai "Sähköpostilähetys".

Lähetys kansioon

Fakseja voi lähettää osoiteluetteloon tallennettuihin verkkokansioihin. Sitä varten on valittava polku osoiteluettelossa olevaan kansioon.

Faksit lähetetään valitulla protokollalla (SMB, FTP tai NCP) grafiikkana TIFF- tai PDF-muotoisissa tiedostoissa.

Lisätietoja kansioon lähettämisestä, katso "Lähettäminen kansioon".