Lähetys Internet-faksilla (Internet-faksin vastaanottajat)

Tässä jaksossa selostetaan vastaanottajan määrittäminen Internet-faksilähetyksiin.

Kun käytät Internet-faksia, valitse sähköpostiosoite (Internet-faksikohde) faksinumeron sijasta.

Tärkeää

1. Painamalla [Internet-faksi] voit muuttaa lähetystavaksi Internet-faksin.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Määritä lähettäjä.

Katso tarkempia tietoja lähettäjien määrittämisestä kohdasta "Lähettäjäasetukset".

3. Paina [Käsinsyöttö].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Syötä Internet-faksikohde ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos näppäilet väärän merkin, paina [], [], [Palautus] tai [Poista kaikki]. Näppäile merkit sitten oikein.

Jos haluat vaihtaa sähköpostiosoitetta painettuasi [OK], paina [Muok kohde], syötä sähköpostiosoite uudestaan ja paina sitten [OK].

5. Jos haluat lisätä vastaanottajan, paina [Lisää].

Käyttöpaneelin näyttö

6. Valitse seuraava vastaanottaja.

Käyttöpaneelin näyttö

Voit lisätä toisen vastaanottajan toistamalla vaiheet 5 ja 6.

Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

7. Paina [Aloita]-näppäintä.

Laite alkaa skannata alkuperäistä ja tallentaa sen muistiin. Kun skannaus päättyy, tiedonsiirron merkkivalo syttyy ja lähetys alkaa.

Liittyvät aiheet

SMTP-palvelimen ohittaminen