Ohita otsikkokuvaus
KäyttöoppaatSisältöEdellinenSeuraavaOhje

T.37 -tila

Tämä laite on yhteensopiva T.37 -tilan kanssa. T.37 -tila on Internet-faksilähetysten kansainvälinen standardi. (Suositus ITU-T, RFC2532)

Kun T.37 -tilaan yhteensopivien laitteiden välillä käydään Internet-faksitiedonsiirtoa, vastaanottaja lähettää vastaanottoilmoitukseen (toimitettu) vastauksena lähetettyyn sähköpostiin liitettyyn kuittauspyyntöön. Vastaanottoilmoitus sisältää tietoja vastaanottajan vastaanottokyvystä (pakkaustapa, paperikoko ja tarkkuus). Jos vastaanottaja on tallennettu osoitekirjaan täydellisen tilan määränpäänä, lähettäjälaite tallentaa vastaanotetut tiedot automaattisesti osoitekirjaan. Tämän toiminnon avulla voit lähettää seuraavat Internet-faksit tälle vastaanottajalle näiden tietojen mukaisesti.

Vastaanottokuittauksen lähettäminen

Kun sähköpostiviesti otetaan vastaan ja lähettäjä pyytää ilmoituksen viestin saapumisesta, vastaanottaja lähettää vastaanottoilmoituksen, joka sisältää vastaanottavan laitteen tiedot (pakkaustavan, paperikoon ja resoluution).

Vastaanotetun vastaanottokuittauksen sisällön tallentaminen

Kun lähettäjä vastaanottaa vastaanottoilmoituksen, joka sisältää tiedot vastaanottajan vastaanottokyvystä, lähettävä laite tarkistaa, että viimeisin vastaanottajaosoite on tallennettu osoitekirjaan. Jos se on tallennettu täydellisen tilan vastaanottajana, lähettävä laite tallentaa vastaanottajan vastaanottokyvyn automaattisesti. Tallennetut tiedot päivitetään joka kerta, kun lähettävä laite saa uutta tietoa vastaanottokyvystä. Lähettäjä voi lähettää asiakirjoja näiden tietojen mukaisesti.

Jos vastaanottava laite on ohjelmoitu yhteensopivaksi yksinkertainen-tilan kanssa tai sitä ei ole osoitekirjassa, vastaanottajan vastaanottotietoja ei voi tallentaa.

Jos tiedät kohteen vastaanottokyvyn, voit asettaa sen manuaalisesti.

Vastaanottoilmoituksen pyytäminen

Jos vastaanottaja tukee täydellistä T.37-tilaa ja on ohjelmoitu osoitekirjaan täydellinen-tilan kanssa yhteensopivaksi, lähettävä laite pyytää vastaanottovahvistusta vastaanottajalta. Laite vastaanottaa sitten vastaanottoilmoituksen (lähetetty), joka sisältää tietoja vastaanottajan vastaanottokyvystä.

Huom.

Viite