Grundlæggende transmission

Dette afsnit beskriver, hvordan du sender faxmeddelelser, der er oprettet i Windows-programmer.

Hvis du vil sende en fax, skal du blot vælge [Udskriv...] i Windows-programmet, vælge [LAN-Fax M8] som printer og derefter angive en destination i dialogboksen [LAN-Fax]

Åbn det dokument, du vil sende, eller opret et nyt dokument, og følg derefter nedenstående fremgangsmåde.

Se hjælpen til LAN-Fax-driveren for at få yderligere oplysninger.

Vigtigt

1. Klik på [Udskriv...] i menuen [Filer].

2. Vælg [LAN-Fax M8] på listen.

3. Klik på [Udskriv].

Dialogboksen LAN-Fax vises.

Indstillingsmetoden kan variere, afhængigt af hvilket program du bruger. Vælg under alle omstændigheder [LAN-Fax M8] som printer.

4. Angiv destinationen.

Du kan angive destinationer ved hjælp af følgende metoder:

• "Angivelse af en destination ved hjælp af en destinationsliste"

• "Angivelse af en destination ved hjælp af adressebogen"

• "Angivelse af en destination ved direkte indtastning"

Klik på [Brugerindstillinger...], når maskinen bruges med brugergodkendelse.

5. Angiv de nødvendige indstillinger.

Se "Angivelse af indstillinger" og "Bekræftelse af transmissionsresultater via e-mail" for at få yderligere oplysninger om angivelse af indstillinger.

6. Klik på [Send].

Når du klikker på [Send & Udskriv], sendes faxen til destinationen, og maskinen udskriver en kopi af det sendte dokument.

Bemærk

Reference

Relaterede emner

Angivelse af en destination ved hjælp af en destinationsliste
Angivelse af en destination ved hjælp af adressebogen
Angivelse af en destination ved direkte indtastning