Angivelse af en destination ved hjælp af adressebogen

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver en destination ved hjælp af adressebogen.

Vigtigt

1. Klik på fanen [Adressebog].

Fanen [Adressebog] vises.

2. Vælg en CSV-fil, der indeholder den ønskede destinationsliste, på rullelisten [Adressebog].

Der vises op til tre af de seneste anvendte filer på rullelisten. Hvis den ønskede destinationsliste ikke vises, skal du klikke på [Gennemse...] og derefter vælge filen.

3. Vælg [Kontakt] eller [Gruppe] på rullelisten [Navn:]som visningsformat.

Indholdet af destinationslisten ændres som følger, afhængigt af den valgte indstilling:

• Kontakt: Navn på person, virksomhedsnavn, afdelingsnavn, faxnummer

• Gruppe: Gruppenavn

Fortsæt til trin 5, hvis du valgte [Gruppe].

4. Hvis du valgte [Kontakt] i trin 3, skal du vælge faxtypen i rullemenuen [Type:].

Hvis du vil sende via standardfax eller IP-fax skal du vælge [Fax]. Hvis du vil sende via internetfax, skal du vælge [E-mail].

5. Klik på destinationen på destinationslisten for at markere den, og klik derefter på [Indstil som modtager].

Den valgte destination tilføjes og vises i feltet [Destinationsliste:].

Hvis du tilføjer en forkert destination, skal du klikke på destinationen og derefter klikke på [Slet fra listen].

Indtast det navn, du søger efter, på listen Adressebog. Derefter kan du gå til det indtastede navn.

6. Gentag trin 2 til 5 for at angive flere destinationer.