Bekræftelse af transmissionsresultater via e-mail

Når du har brugt tilstanden LAN-fax, overfører funktionen kommunikationsresultaterne med computeren pr. e-mail.

Når du har udført [Send] eller [Send & udskriv] ved hjælp af LAN-Fax, sendes en e-mail med transmissionsresultatet, hvis kommunikationen lykkedes.

Der sendes en e-mail med besked om resultatet, når udskrivningen er fuldført, eller hvis der opstår en fejl under kommunikationen mellem denne maskine og en computer.

1. Klik på fanen [E-mail-indstillinger].

2. Marker afkrydsningsfeltet [Vis meddelelse] under [E-mail-afs.resultater].

3. Indtast en destination.

Når du indtaster en e-mail-adresse direkte, skal du klikke på alternativknappen [Angiv destinationer] og derefter indtaste e-mail-adressen i feltet [Angiv destinationer].

Når du indtaster maskinens programmerede adresse, skal du klikke på alternativknappen [Enhedsadresse] og derefter indtaste registreringsnummeret på destinationsnøglen i feltet [Enhedsadresse].

Feltet [Enhedsadresse] er ikke tilgængeligt, når [Angiv destinationer] er valgt, og du kan ikke indtaste noget i tekstfeltet.

4. Klik på [Send] eller [Send & udskriv].