Maksimumværdier

Oversigten nedenfor indeholder maksimumværdier for de forskellige funktioner.

Funktion

Standard

Hukommelsesudvidelse (ekstraudstyr)

Hukommelse

4 MB

28 MB

Antal dokumenter, du kan lagre i hukommelsen i forbindelse med Hukommelsestransmission

400

400

Det antal sider, du kan gemme i hukommelsen (med A4 Standard <ITU-T havelåge1 Chart>)

Ca. 320

Ca. 2.240

Antal destinationer, du kan registrere i destinationslisten

2.000

2.000

Antal grupper, du kan registrere

100

100

Antal destinationer, du kan registrere i en gruppe

500

500

Antal destinationer, du kan angive pr. fil

500

500

Antal destinationer, du kan angive for alle filer (herunder filer i hukommelsen)

500

500

Antal destinationer, du kan søge på ad gangen med [Søgedest.]

100

100

Antal tidligere destinationer, du kan lagre

10

10

Antal cifre, der kan medtages i en destination

128

128

Antal tegn i SEP/SUB/PWD/SID-kode

20

20

Antal tegn i emnelinjen i en e-mail

128

128

Antal kommunikationsresultater, du kan kontrollere på denne maskine

200

200

Antal kommunikationsresultater, der udskrives i journalen

50

50

Antal specielle afsendere, du kan registrere

30

30

Antal transmissionsresultater for LAN-Fax-driveren, du kan kontrollere fra en netværkscomputer "SmartDeviceMonitor for Admin", "DeskTopBinder" eller Web Image Monitor

70

70

Antal dokumenter sendt fra en LAN-fax-driver, som maskinen kan gemme som filer, der skal sendes

400

400

Antal destinationer, du kan registrere i et tastetrykprogram

500

500

Antal tastetrykprogrammer, der kan registreres

100

100

Antal tegn, du kan indtaste i et programnavn

20

20

Antal modtagne dokumenter, du kan lagre på maskinens harddisk

400

400

Antal dokumenter, du kan udskrive ad gangen i [Udskriv / slet gemt modtagelsesfil]

30

30

Antal dokumenter, du kan slette ad gangen i [Udskriv / slet gemt modtagelsesfil]

30

30

Antal dokumenter, du kan angive ad gangen i [Vælg gemt fil]

30

30

Antal gemte sider, du kan sende ad gangen i [Vælg gemt fil]

1.000

1.000

Antallet af gemte dokumenter, du kan udskrive ad gangen med [Udskriv 1. side]

30

30

Antallet af gemte dokumenter, du kan udskrive ad gangen med [Udskriv fil]

30

30

Antal dokumenter, du kan gemme i dokumentserveren med faxfunktionen

3.000

3.000

Antal sider pr. dokument, du kan gemme i dokumentserveren

2.000

2.000

Antal sider, du kan lagre i dokumentserveren (i alt - kopifunktion, faxfunktion, udskrivningsfunktion og scannerfunktion) (med ITU-T havelåge4 Chart)

Ca. 15000

Ca. 15000

Antal destination, der kan registrere i adressebogen i LAN-Fax

2.000

2.000

Antal destinationer, du kan angive ad gangen ved hjælp af LAN-Fax