Angivelse af en destination ved direkte indtastning

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver en destination manuelt.

1. Klik på fanen [Angiv destination].

Fanen [Angiv destination] vises.

2. Vælg faxtypen i rullemenuen [Type:].

Hvis du vil sende via standardfax eller IP-fax skal du vælge [Fax]. Hvis du vil sende via internetfax, skal du vælge [E-mail].

Når du har valgt en faxtype, vises de enheder, der svarer til den valgte type.

3. Angiv destinationen.

Vælg en destination som følger, afhængigt af den valgte faxtype:

• Hvis du valgte [Fax], skal du indtaste faxnummeret. Hvis du vil sende via IP-fax, skal du indtaste IP-faxdestinationen.

• Hvis du valgte [E-mail], skal du indtaste e-mail-adressen.

Klik på [Pause] for at indsætte en pause i faxnummeret. Hvis du valgte [E-mail] i trin 2, er [Pause] ikke tilgængelig.

4. Angiv indstillinger i henhold til faxtransmissionstype.

Angiv indstillinger i henhold til faxtransmissionstypen, der blev valgt i trin 2, på følgende måde:

• Hvis du valgte [Fax], skal du vælge en linje eller protokol på listen [Linje:].

• Hvis du valgte [E-mail], skal du markere afkrydsningsfeltet [Anvend ikke SMTP-server], hvis du sende uden om SMTP-serveren.

5. Klik på [Indstil som modtager].

Den indtastede destination tilføjes og vises i feltet [Destinationsliste:].

Hvis du tilføjer en forkert destination, skal du klikke på destinationen og derefter klikke på [Slet fra listen].

6. Gentag trin 2 til 5 for at angive flere destinationer.