Angivelse af indstillinger til konfiguration af ekstraudstyr

Angiv indstillinger for ekstraudstyr, der er installeret på maskinen.

1. Vælg [Kontrolpanel] i menuen [Start]. Vælg [Printere og anden hardware] og derefter [Printere og faxenheder].

Windows 2000: Peg på [Indstillinger] i menuen [Start], og klik derefter på [Printere].

Windows XP Professional eller Windows Server 2003/2003 R2: Vælg [Printere og faxenheder] i menuen [Start].

Windows Vista: Vælg [Kontrolpanel] i menuen [Start]. Vælg [Hardware og lyd] og derefter [Printere].

2. Marker [LAN-Fax M8], og klik derefter på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på fanen [Tilbehør], og foretag derefter indstillingerne for konfiguration af ekstraudstyret.

4. Når maskinen er tilsluttet et netværk, udføres konfigurationen af ekstraudstyr automatisk. Hvis indstillingerne ikke stemmer overens med det installerede ekstraudstyr, skal du klikke på [Indlæs fra enhed].

5. Når maskinen er tilsluttet lokalt til din computer, skal du markere afkrydsningsfelterne for det installerede ekstraudstyr.

6. Klik på [Anvend].

Indstillingerne til konfiguration af ekstraudstyr er udført.

7. Klik på [OK].

Fanen [Tilbehør]

Fanen [Tilbehør] indeholder følgende indstillinger ud over konfigurationsfunktionerne.