VejledningerIndholdAlle titlerRevisionshistorikHjælp
Faxreference
Læs dette først
Transmission
I dette afsnit forklares de grundlæggende transmissionshandlinger såsom angivelse af transmissionsfunktion eller destination.
Andre transmissionsfunktioner
Dette afsnit forklarer funktionerne i indstillingen Afs.funktion, f.eks. afsendelse på et bestemt tidspunkt (Send senere) og Labelindsætning. Med Afs.funktion kan du bruge forskellige funktioner med transmissioner.
Modtagelse
Dette afsnit forklarer modtagelse og modtagelsesfunktioner såsom udskrivning af modtagne dokumenter eller routing af modtagne dokumenter til andre faxmaskiner.
Ændring/bekræftelse af kommunikationsoplysninger
Dette afsnit forklarer funktionerne i Skift transm. / info, som du kan bruge til at bekræfte kommunikationsresultater på skærmen eller i udskrevne rapporter.
Lagring af et dokument
Dette afsnit forklarer, hvordan du lagrer og håndterer dokumenter i dokumentserveren.
Fax via computer
Dette afsnit forklarer, hvordan denne maskines faxfunktion bruges fra en computer via et netværk.
Appendiks
Dette afsnit forklarer faxfunktionens funktioner og specifikationer.