Angivelse af en destination ved hjælp af en destinationsliste

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver destinationer i maskinens adressebog ved hjælp af LAN-Fax-driveren.

Vigtigt

1. Klik på [Adressebog] eller fanen [Angiv destination].

[Adressebogen] eller fanen [Angiv destination] vises.

2. Marker afkrydsningsfeltet [Enhedsadresse] (eller [Brug enhedsadresse]).

Enhedsadresser, der er registreret ved at markere afkrydsningsfeltet [Brug enhedsadresse] i adressebogen, vises på destinationslisten på fanen [Adressebog].

3. Adressen vises i feltet [Enhedsadresse] på fanen [Adressebog]. Indtast registreringsnummeret for destinationsnøglen i feltet [Enhedsadresse:] på fanen [Angiv destination].

4. Klik på [Indstil som modtager].

Den indtastede destination tilføjes og vises i feltet [Destinationsliste:].

Hvis du tilføjer en forkert destination, skal du klikke på destinationen og derefter klikke på [Slet fra listen].

5. Gentag trin 3 og 4 for at angive flere destinationer.