In het midden van het uitvoerpapier afdrukken

Wanneer u de verkleinde afbeelding op een vel papier met hetzelfde formaat als het origineel afdrukt of als u de afbeelding op een vel papier afdrukt dat groter is dan het origineel, kunt u de afbeelding in het midden van het uitvoerpapier plaatsen (Centreren). U kunt de marges gelijk maken voor een goed uitgebalanceerde afwerking.

1Druk op [Kopie] op het Home-scherm.

Afbeelding van bedieningspaneel

2Druk op [Origineel Formaat] op het scherm Kopiëren en geef het formaat van uw origineel op.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als de toets niet wordt gevonden, selecteert u deze in [Origineelinstelling].

Origineelformaten opgeven

3Druk op [Centreren] op het scherm Kopie.

Afbeelding van bedieningspaneel

Als u de toets niet kunt vinden, selecteert u deze in [Bewerken/Kleur].

4Geef indien nodig Papier selecteren of kopieerverhouding op.

Basisprocedure voor het kopiëren van documenten

Vergrote of verkleinde kopieën maken

5Plaats het origineel.

Een origineel op de scanner plaatsen

Wanneer de originele richting en de papierrichting niet overeenkomen, kan de gekopieerde afbeelding worden bijgesneden omdat de afbeelding niet 90 graden is gedraaid.

6Druk op [Starten].