Faksien lähettäminen tietokoneelta (LAN-faksi)

Voit lähettää asiakirjan tietokoneelta laitteen kautta toiseen faksilaitteeseen tulostamatta asiakirjaa.

Kuva LAN-faksista

Ennen faksien lähettämistä tietokoneelta USB-liitännällä

1. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.

Lisätietoja, katso Laitteen liitännät.

2. Asenna LAN-faksiohjain tietokoneelle.

Lisätietoja, katso Yhteystavan vahvistaminen, katso Pika-asennus ja katso LAN-faksiohjaimen asentaminen (vain SG 3110SFNw).

3. Tallenna LAN-faksikohteet LAN-faksin osoitekirjaan.

Lisätietoja, katso LAN-faksin osoitekirjan määrittäminen.

Ennen faksien lähettämistä tietokoneelta verkkoliitännällä

1. Yhdistä laite verkkoon.

Lisätietoja, katso Laitteen kytkeminen Ethernet-liitännällä.

2. Määritä verkkoasetukset, kuten laitteen IP-osoite.

Lisätietoja, katso Verkkoasetukset, Ethernet ja WLAN.

3. Asenna LAN-faksiohjain tietokoneelle.

Lisätietoja, katso Yhteystavan vahvistaminen ja katso LAN-faksiohjaimen asentaminen (vain SG 3110SFNw).

4. Tallenna LAN-faksikohteet LAN-faksin osoitekirjaan.

Lisätietoja, katso LAN-faksin osoitekirjan määrittäminen.