LAN-faksiohjaimen asentaminen (vain SG 3110SFNw)

Asenna LAN-faksiohjain seuraavasti.

Tärkeää

• Windows XP/Vista/7- ja Windows Server2003/2003 R2/2008/2008 R2 -käyttöjärjestelmät: kirjaudu sisään pääkäyttäjänä (käyttäjä, jolla on pääkäyttäjän oikeudet).

• Jos uuden laitteen ohjattu lisäämistoiminto avautuu USB-liitännän ollessa käytössä, noudata näytölle tulevia ohjeita ja asenna vaadittu ohjain.

1Aseta cd-levy asemaan.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja valitse [Seuraava >].

3Napsauta [LAN-Fax ohjain].

4Napsauta [Seuraava >].

5Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt käyttöehdot, napsauta [Kyllä].

6Valitse haluamasi tulostinmalli ja napsauta [Seuraava >].

7Valitse [USB] tai [TCP/IP] ja napsauta sitten [Seuraava >].

Jos valitset [TCP/IP], määritä porttiasetukset.

Jos Windows antaa asennuksen aikana suojausvaroituksen, älä välitä siitä vaan jatka asennusta.

8Tarkista asennuksen lopputulos, ja napsauta sitten [Valmis].

Huom.

• Kun cd-levy on laitettu asemaan, "Drivers & Utilities" -valintaikkuna avautuu. Jos valintaikkuna ei avaudu, kaksoisnapsauta cd-aseman kuvaketta kohdassa [Oma tietokone] tai [Resurssienhallinta] ja kaksoisnapsauta sitten tiedostoa [Setup.exe].