Yhteystavan vahvistaminen

Tämä laite tukee verkko- ja paikallisyhteyttä.

Tarkista käytettävä yhteys ennen ohjelmiston asentamista.

Tärkeää

• Tulostinohjaimet eivät tue Windows Server 2003/2003 R2/2008 -käyttöjärjestelmän klusterointiteknologiaa.

Paikallisyhteys

Jos laite on liitetty USB-yhteydellä, asenna tarvittavat ohjelmat asettamalla laitteen mukana toimitettu cd-levy tietokoneeseen ja napsauttamalla [Pika-asennus USB-liitännälle]. Katso Pika-asennus.

Asenna seuraavat sovellukset painamalla vastaavaa asennusnäppäintä:

Asennusnäppäin

Asennettu ohjelmisto

Pika-asennus USB-liitännälle

Tulostinohjain

TWAIN-ohjain

LAN-faksiohjain (SG 3110SFNw)

Device Setting Utility

PCPCL/RPCS Raster -tulostinohjain

(SG 3110SFNw)

Tulostinohjain (SG 3100SNw)

Tulostinohjain

TWAIN/WIA-ohjain

TWAIN-ohjain

LAN-faksiohjain (SG 3110SFNw)

LAN-faksiohjain

Verkkoyhteys

Jos laite on yhdistetty verkkoon, asenna tarvittava ohjelmisto asettamalla laitteen mukana toimitettu cd-levy tietokoneeseen ja napsauttamalla [Pika-asennus verkkoliitännälle], [PCL/RPCS Raster -tulostinohjain] (SG 3110SFNw), [Tulostinohjain] (SG 3100SNw), [TWAIN-ohjain verkkoliitännälle] tai [LAN-faksiohjain verkkoliitännälle]. Katso Tietokoneen yhdistäminen ja ohjelmien asentaminen (verkkoliitäntä).

Asenna seuraavat sovellukset painamalla vastaavaa asennusnäppäintä:

Asennusnäppäin

Asennettu ohjelmisto

Pika-asennus verkkoliitännälle

Tulostinohjain

PCPCL/RPCS Raster -tulostinohjain

(SG 3110SFNw)

Tulostinohjain (SG 3100SNw)

Tulostinohjain

TWAIN/WIA-ohjain

TWAIN-ohjain

LAN-faksiohjain (SG 3110SFNw)

LAN-faksiohjain

Huom.

• Kun käytössä on verkkoyhteys, voit lähettää tulostustyöt suoraan laitteelle Windows-tulostusportin kautta (vertaisverkkosiirto) tai käyttää laitetta verkkotulostimena ja lähettää tulostustyöt laitteelle asiakastietokoneelta tulostuspalvelimen kautta.

• Päivitä tulostusohjain lataamalla sen uusin versio valmistajan verkkosivustolta.