LAN-faksin osoitekirjan määrittäminen

Tässä osassa kerrotaan LAN-faksin osoitekirjasta. Määritä LAN-faksin osoitekirja tietokoneelle. LAN-faksin osoitekirjasta LAN-faksikohteet voidaan valita helposti ja nopeasti.

LAN-faksin osoitekirjaan voidaan tallentaa enintään 150 yhteystietoa, jotka voivat olla yksittäisiä tai ryhmäkohteita.

Huom.

• Jokaiselle tietokoneen käyttäjätilille voidaan määrittää oma LAN-faksin osoitekirja.

• LAN-faksin osoitekirjoja voidaan myös tuoda tarvittaessa.