Laitteen liitännät

Tärkeää

• Älä käynnistä laitetta ennen kuin olet lukenut, kuinka se tehdään.

kuva koneen runko-osasta

1Varmista, että laitteen virta on katkaistu.

2Käynnistä tietokone.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

Jos valintaikkuna "Käynnistä ohjattu uuden laitteen asentaminen" avautuu, napsauta [Peruuta] ja katkaise sitten laitteesta virta.

3Avaa syöttölaitteen kansi.

kuva koneen runko-osasta

4Avaa liitäntäkansi.

kuva koneen runko-osasta

5Poista USB-portin sinetti ja liitä USB-kaapelin (B-tyyppi) liitin porttiin.

Kuva USB-liitännästä

6Sulje liitäntäkansi.

7Kytke USB-kaapelin suorakulmainen liitin (tyyppi A) tietokoneen USB-liitäntään.

8Sulje syöttölaitteen kansi painamalla sitä kiinni niin, että se naksahtaa.

Huom.

• Tarkista USB-kaapelin liittimen muoto ja suunta ja työnnä se paikalleen.