Verkkoasetukset, Ethernet ja WLAN

Määritä seuraavat verkkoasetukset käyttämäsi verkkoliitännän mukaisesti.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu käytettävissä olevat asetukset ja niiden oletusarvot (tehdasasetukset).

Asetuksen nimi

Arvo

Protokolla

IPv4: Käytössä

IPv6: Ei käytössä

Ethernet-nopeus

Automaattinen valinta

Laitteen IPv4-osoite

Autom. haku (DHCP)

IPv4-yhdysk. osoite

0.0.0.0

Laitteen IPv6-osoite

-

IPv6 yhdyskäyt. os.

-

IPv6 tilaton asetus

Käytössä

Domain-nimi

Autom. haku (DHCP)

DNS-konfigurointi

Autom. haku (DHCP)

DDNS-konfigurointi

Käytössä

Salli SNMPv3-yhteys

Salaus/selkoteksti

Salli SSL/TLS-yhteys

Salakirjoitus/selkoteksti

Autom. sposti-ilmoitus

Ei käytössä

Seuraavassa esimerkissä asetetaan IPv4-osoite.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Verkko] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Laitteen IPv4-osoite] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [Määritä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [IP-os.].

Näytöllä näkyy nykyinen IP-osoite.

9Määritä jokaisen kentän arvot numeronäppäimillä ja paina [OK];

Saat laitteen IP-osoitteen verkon pääkäyttäjältä.

10Määritä "Aliverkon peite" samalla tavalla.

11Kun olet tehnyt kaikki asetukset, paina [OK].

Asetukset tallennetaan ja palataan aloitusnäyttöön.

Voit tulostaa liitäntäasetussivun, jolta voit tarkistaa määritetyt asetukset. Lisätietoja, katso Tulosta liitäntäas.lista..

12Paina [Poistu].

13Sammuta laite.