Direct kiezen

Met de functie Direct kiezen kunt u bellen terwijl u via de ingebouwde luidspreker kunt meeluisteren.

U kunt zo tijdens het verzenden van een fax de verbinding controleren.

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [Dir.kz.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

U hoort een lage toon via de interne speaker.

Wanneer u deze bewerking wilt annuleren, drukt u opnieuw op [Dir.kz.].

3. Kies het nummer.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het apparaat kiest direct het nummer.

Als u zich vergist, drukt u op [Dir.kz.] of op de [Instellingen verwijderen]-knop en probeert u het opnieuw.

4. Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht en u een hoge pieptoon hoort, drukt u op de [Start]-knop.

Verzending begint.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op de [Wis/Stop]-knop en verwijdert u de originelen.

Na verzending verschijnt het stand-bydisplay.