Op registratienummer zoeken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u kunt zoeken naar een bestemming door een registratienummer op te geven dat opgeslagen is in de bestemmingslijst.

1. Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Reg. nr.].

Het invoerdisplay voor het registratienummer verschijnt.

3. Voer een registratienummer in met behulp van de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Bedieningstoets].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Ook al wordt er doorgaans een registratienummer weergegeven met een formaat van vijf nummers, hoeft u de eerste nullen van een registratienummer niet in te voeren.

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [Bedieningstoets] drukt en probeert u het opnieuw.

4. Druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De overeenkomende bestemming verschijnt.