Algemene instellingen

In dit onderdeel worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu Algemene instellingen onder Faxeigenschappen.

Sneltoets (1-3)

Vaakgebruikte functies die als sneltoetsen zijn geprogrammeerd, worden in het menu getoond als de stroom wordt ingeschakeld.

Als [Aan] is geselecteerd, kunnen de sneltoetsen worden geprogrammeerd voor de volgende zaken:

• Aan

• Handm. E-mail RX

• Uitgest. verz.

• Onderwerp

• Tekst

• Ontv. Bevestiging

• Result. e-mailverz.

• BCC verz.

• Opgeslagen bericht

• Faxkoptekst

• Labels invoegen

• Gesl. netwerk

• SUB Code TX

• SEP Code Ontvangst

• Stempel

• Geheug.bev.afdruk.

• Stat TX-best

• Stat RX-best

• Logboek

• Opgesl.RX bst.afdr.

• TX status rapport

• Doorzenden

• Act.RX modus

• Uit

Maximaal drie functies kunnen naar een sneltoets worden geprogrammeerd.

De functies die gemarkeerd zijn, zijn al ingesteld.

Standaardinstelling voor Sneltoets 1: [Nee] (niet geprogrammeerd)

Standaardinstelling voor Sneltoets 2: [Stat TX-best]

Standaardinstelling voor Sneltoets 3: [Stat RX-best]

Titel veranderen

Selecteer de titel die in de bestemmingslijst moet worden getoond.

Standaardinstelling: [Titel 1]

Bestemming zoeken

Selecteer een bestemmingslijst die moet worden gebruikt in "Bestemming zoeken".

U kunt uit het Adresboek of een geregistreerde LDAP-server selecteren.

Om te kunnen zoeken naar een LDAP server, moet de LDAP server geregistreerd zijn in [Systeeminstellingen] en moet [LDAP zoeken] zijn ingesteld op [Aan].

Standaardinstelling: [Adresboek]

Zie de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen vor meer informatie over "LDAP zoeken".

Teller communicatie pagina's

Hiermee kunt u het totale aantal verzonden en ontvangen faxberichten in het display controleren.

• Verzonden pagina's:

Totaal aantal verzonden pagina's

• Ontvangen pagina's:

Totaal aantal ontvangen pagina's

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Algemene Instellingen].

3. Druk op [Teller communicatie pagina's].

4. Nadat u de instellingen op het scherm heeft gecontroleerd, drukt u op [Afsluiten].

5. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Geluidsvolume aanpassen

Regel het geluidsvolume tijdens Modus Direct kiezen en Directe verzending.

Standaardinstelling: [niveau 2]

Box instelling

De volgende functies zijn bedoeld voor het afleveren en doorzenden van documenten:

• Persoonlijke box

• Informatiebox

• Doorzendbox

Voor meer informatie over Box instelling, zie "Boxinstelling".

Box instelling: Lijst afdrukken

U kunt een lijst afdrukken van de Persoonlijke boxen, Informatieboxen en Doorzendboxen die momenteel zijn geregistreerd.

Direct kiezen tijd

Gebruik deze functie om een tijd op te geven waarna de modus Dir.kz. moet worden geannuleerd als u verzendt met Direct kiezen.

Standaardinstelling: [3 minuten]

Laatste bestemmingen verwijderen

U kunt bestemmingen die zijn opgeslagen in “Laatste bestemmingen” verwijderen.

Wanneer u op [Laatste bestemmingen verwijderen] drukt, verschijnt er een bevestigingsbericht. Als u de laatste bestemmingen wilt verwijderen, selecteert u [Verwijderen].