Handmatig kiezen

Neem de hoorn van de externe telefoon van de haak en kies het nummer. Indien u een stem hoort aan de andere kant, kunt u een normaal telefoongesprek voeren.

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Neem de hoorn op.

U hoort de kiestoon.

3. Kies het nummer.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Het apparaat kiest direct het nummer.

Wanneer u zich vergist, plaatst u de hoorn terug en probeert u het opnieuw vanaf stap 2.

4. Wanneer de verbinding tot stand wordt gebracht en u een hoge pieptoon hoort, drukt u op de [Start]-knop om het faxdocument te verzenden.

Als aan de andere kant iemand opneemt, vertelt u de ander dat u een faxdocument wilt verzenden (en dat de fax moet worden ingeschakeld).

Verzending begint.

5. Leg de hoorn op de haak.

Voor het annuleren van een verzending drukt u op de [Wis/Stop]-knop en verwijdert u de originelen.

Na verzending verschijnt het stand-bydisplay.