Verzenden naar mapbestemmingen

U kunt een mapbestemming opgeven door een Bestemming-toets te selecteren uit de bestemmingslijst.

Belangrijk

1. Druk op [Map] om over te schakelen naar map als type verzending.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Bestandstype] om het bestandstype in te stellen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Selecteer [TIFF] of [PDF] en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op de Bestemmingtoets om een bestemming op te geven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Geef de volgende bestemming op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op de volgende Bestemmingtoets om nog een andere bestemming toe te voegen.

Druk op het tabblad voor het verzendingstype om het type verzending te veranderen. U kunt hierbij kiezen uit Fax/IP-Fax, Internet fax, E-mail en Map.

5. Druk op de [Start]-knop.

Het apparaat begint het scannen van het origineel en slaat dit op in het geheugen. Wanneer het scannen stopt, gaat de indicator Communiceren branden en start de verzending.