Mapverzending

Dit apparaat gebruikt de faxfunctie voor het verzenden van gescande documenten via het netwerk naar computers.

Geef het pad naar de bestemmingsmap op.

Als u naar een map wilt verzenden, moet u eerst het pad naar de map registreren in het Adresboek. Vervolgens selecteert u SMB, FTP of NCP als verzendprotocol (communicatieprotocol).

Bij het verzenden naar mapbestemmingen kunt u PDF of TIFF selecteren als bestandstype van het document dat u verzendt.

U kunt hetzelfde document tegelijkertijd naar een mapbestemming, faxbestemming, IP-Fax-bestemming, Internetfaxbestemming en e-mailbestemming zenden.

Als u tegelijkertijd een bestemmingsfaxnummer (van het faxapparaat van een andere partij) en een bestemmingsmap op uw computer opgeeft, kunt u het verzonden document op uw computer bekijken.

Verwante onderwerpen

Functies die niet beschikbaar zijn voor mapverzending