Skannaustiedostojen jakelun perustoiminnot

Tässä osassa selitetään perusasioita skannaustiedostojen jakelusta verkon jakelupalvelimelta.

Tärkeää

1. Tarkista, ettei aiempia asetuksia ole.

Mikäli edellinen asetus on voimassa, paina [Tyhjennä valinnat] -painiketta.

2. Jos esiin tulee Sähköposti- tai Skannaus kansioon -näyttö, siirry Verkon jakeluskanneri -näytölle.

Katso lisätietoja kohdasta "Siirtyminen Verkon jakeluskanneri -näyttöön".

Käyttöpaneelin näyttö

3. Aseta alkuperäiset.

4. Valitse tarvittaessa [Skannausasetukset] määrittääksesi skannerin asetukset, kuten tarkkuuden ja skannauskoon.

Katso lisätietoja kohdasta "Muut skannausasetukset".

Käyttöpaneelin näyttö

5. Mikäli tarpeen, määritä skannauksen valotus.

Katso lisätietoja kohdasta "Tummuuden säätäminen".

6. Valitse tarvittaessa [Alkup. syöttötapa] määrittääksesi asetukset, kuten alkuperäisen suunnan.

Katso lisätietoja kohdasta "Alkuperäisen syöttötavan asettaminen".

7. Määritä kohde.

Voit määrittää useita kohteita.

Katso lisätietoja kohdasta "Jakelukohteiden määrittäminen".

8. Mikäli tarpeen, valitse [Aihe] kirjoittaaksesi sähköpostin aiheen.

Katso lisätietoja kohdasta "Verkon jakelupalvelimella lähetetyn sähköpostin aihe"

9. Jos tarpeen, paina [Lähettäjän nimi] määrittääksesi lähettäjän.

Katso lisätietoja kohdasta "Lähettäjän määritys".

10. Paina [Aloita] -näppäintä.

Jos skannaat sarjaa, aseta seuraavat alkuperäiset.

Huom.

• Painamalla [Käsinsyöttö]-painiketta verkon jakeluskanneri -näytöllä, voit lähettää tiedoston sähköpostilla jakelupalvelimen verkon kautta. Sähköpostin suoraa lähettämistä koskevia tietoja saadaksesi, katso "Sähköpostiosoitteen käsinsyöttö".

• Jos olet valinnut useamman kuin yhden kohteen, paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] kohdekentän vierestä selataksesi kohteita.

• Poistaaksesi valitun vastaanottajan, näytä vastaanottaja kohdekentässä ja paina [Tyhjennä/Seis]-painiketta. Voit poistaa osoitekirjasta valitun vastaanottajan painamalla valittua vastaanottajaa uudelleen.

• Voit käyttää MDN-vastaanottokuittausta lähettäessäsi sähköpostia jakelupalvelimen kautta. Sähköposti lähetetään kohdassa 9 valitulle vastaanottajalle, ilmoittaen, että vastaanottaja on lukenut hänen sähköpostinsa. Määrittääksesi tämän toiminnon, paina [V-o kuittaus].

• Ottaaksesi vastaanottokuittaus-toiminnon käyttöön, sinun tulee määrittää ScanRouter-jakeluohjelman asetukset SMTP:n kautta lähetettäville sähköposteille. Saadaksesi näitä asetuksia koskevia lisätietoja, katso ScanRouter-jakeluohjelman ohjekirjaa. Jos vastaanottajan sähköpostiohjelma ei kuitenkaan tue MDN-vastaanottovahvistusta, sähköpostikuittausta siitä, että vastaanottaja on avannut sähköpostiviestin, ei voida lähettää.

• Tallenna lähettäjän sähköpostiosoite etukäteen käyttämällä ScanRouter-jakeluohjelmistoa.

• Jos painat [Tarkista valinnat] -painiketta ennen [Aloita]-näppäimen painamista, alkuperäinen skannerinäyttö vaihtuu Tarkista valinnat -näytöksi tarkistaakseen asetukset, jotka koskevat esimerkiksi vastaanottajaa. Lisätietoja, katso "Tarkista valinnat".

• Jos painat [Esikatselu] -painiketta ja aloitat skannaamisen [Esikatselu] -toiminnon ollessa valittuna, Esikatselunäyttö avautuu. Lisätietoja saadaksesi, katso "Esikatselu".

• Mikäli haluat peruuttaa skannauksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

• Voit myös tallentaa ja lähettää skannaustiedoston samanaikaisesti. Lisätietoja saadaksesi, katso "Samanaikainen tallentaminen ja sähköpostitse lähettäminen".

• Kun sähköposti on lähetetty, vastaanottaja-, lähettäjä-, aihe-, teksti- ja tiedostonimikentät tyhjentyvät automaattisesti. Jos haluat säilyttää kentissä olevat tiedot, ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi.