Kuvan tummuuden säätäminen

Tässä osassa selitetään, miten tummuutta säädetään.

Säätääksesi kuvan tummuutta, paina [Vasen nuolinäppäin] tai [Oikea nuolinäppäin], [Aut tummuus]-kohdan vasemmalta tai oikealta puolella. Nämä painikkeet lisäävät tai vähentävät kuvan tummuutta yksiköittäin porrastetusti, suurin asetus on 7.

[Aut tummuus]-toiminnolla voi korjata skannausvalotusta, mikä parantaa muulla kuin valkoisella pohjalla olevien alkuperäisten (esimerkiksi sanomalehtien tai läpinäkyvien kalvojen) tarkkuutta.