Esikatselu

Käytä Esikatselu-näyttöä varmistaaksesi, että alkuperäiset ovat oikein skannattuja.

Tämä osio käsittelee Esikatselu-näyttöä jota voidaan käyttää ennen tiedostojen lähettämistä sähköpostitse tai ennen Skannaus kansioon-toiminnon käyttöä sekä ennen tiedostojen jakelua.

Paina [Esikatselu] ennen skannauksen aloittamista. Jos skannaat alkuperäisiä [Esikatselu] -toiminnon ollessa valittuna, Esikatselu-näyttö aukeaa. Voit aloittaa tiedostojen lähettämisen, tai peruuttaa ne, sen jälkeen kun olet tehnyt tarkistuksen esikatselussa ja kun olet tarkistanut skannaukseen käytetyt skanneriasetukset.

Esikatselu

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. [Loitonna] ja [Lähennä]

Paina tästä, jos haluat pienentää tai suurentaa näytössä olevaa esikatselunäkymää.

2. [][][][]

Paina tästä, jos haluat vaihtaa näytettävää aluetta.

3. [Peruuta lähetys]

Paina tästä, jos haluat sulkea esikatselun ja keskeyttää lähetyksen.

4. [Lähetä]

Paina tästä, jos haluat sulkea esikatselun ja jatkaa lähetystä.

5. Näytettävä tiedosto

Näyttää tiedoston nimen ja koon.

6. Näytettävä sivu

Näyttää näytössä olevan sivun numeron, kokonaissivumäärän, sivukoon ja väritilan.

7. [Vaihda]

Paina tästä, jos haluat vaihtaa sivua näytettävässä tiedostossa.

8. Näytettävä alue

Näyttää suurennetun kuvan alueen.

Huom.

• Esikatselu ei ole käytettävissä WSD-skannauksessa. Katso skannattuja kuvia kohdetietokoneelta.

• Esikatselu ei ole käytettävissä, jos tiedosto skannataan toiminnolla [Tallennus kiintolevylle].

• Voit esikatsella tallennettua tiedostoa käyttämällä tallennettujen tiedostojen luettelon esikatseluruutua. Saadaksesi lisätietoja tallennettujen tiedostojen tarkastelusta, katso "Tarkastele listalta valittua tallennettua tiedostoa".

• Esikatselu ei ole käytettävissä pakatussa PDF-tiedostotyypissä.

• Esikatselu ei ehkä ole mahdollista, jos skannaus epäonnistui tai kuvatiedosto on viallinen. Skannaa tässä tapauksessa alkuperäinen uudelleen.