Tarkista valinnat

Tässä osassa selitetään näytettävät kohteet ja miten Tarkista valinnat -näyttö saadaan esiin.

Tarkista valinnat -näytössä voi tarkistaa skannaus- ja lähetysasetukset.

[Tarkista valinnat] -näppäintä painamalla voit vaihtaa näytön alkuperäisestä näyttötilasta Tarkista valinnat -näyttötilaksi.

Käyttöpaneelin näyttö

Tarkista valinnat

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Alkuperäinen

Tuo näyttöön skannausasetukset, alkuperäisen syöttötavan ja muut skannauksen asetukset.

2. Lähetystoiminnon kuvake

Näyttää käytössä olevan lähetystoiminnon kuvakkeen.

3. Lähettäjä ja kohde

Tuo näyttöön lähettäjän ja lähetys- tai jakelukohteet.

(Käyttöpaneelin näyttö) -symboli osoittaa ryhmän sijainnin.

(Käyttöpaneelin näyttö) -symboli ilmoittaa sijainnin johon voidaan vastaanottaa salattuja sähköpostiviestejä.

4. Lähetä

Tuo näyttöön lähetysasetukset kuten lähettäjän ja aiheen.

5. [Näytä ryhmän jäsenet]

Kun kohteeksi on määritetty ryhmä, paina tätä nähdäksesi ryhmän jäsenet.

Huom.

• Kun tätä laitetta käytetään WSD-skannerina, vain laitteeseen suoraan määritellyt asetukset ovat näkyvissä.