Samanaikainen tallennus ja jakelu

Tässä osassa selitetään, miten tiedoston samanaikainen tallennus ja jakelu toimii.

1. Paina [Tallenna tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Varmista, että [Tal. kiintol. + läh.] on valittu.

3. Voit tarvittaessa määrittää tallennetun tiedoston tietoja, joihin kuuluvat [Käyttäjänimi], [Tiedoston nimi] ja [Salasana].

Katso lisätietoja kohdasta "Tallennetun tiedoston tietojen määrittäminen".

4. Paina [OK].

5. Määritä tiedoston jakeluasetus ja lähetä sitten tiedosto.

Katso lisätietoja tiedoston jakelusta kohdasta "Perustietoa tiedostojen jakelusta"

Huom.

• Suojausasetuksista riippuen, [Käyttöoikeudet] saattavat avautua näytölle [Käyttäjänimi]-kohdan sijasta. Saadaksesi lisätietoja [Käyttöoikeus]-kohdasta, kysy neuvoa pääkäyttäjältä.

• Voit lähettää tallennettuja tiedostoja uudelleen. Mikäli haluat lähettää tiedostot uudelleen, valitse tiedosto tallennettujen tiedostojen valintanäytössä ja lähetä se. Lisätietoja saadaksesi, katso "Tallennettujen tiedostojen lähettäminen".