Tarkista

Huom.

Haluan faksilähetyksen tilan näyttöön.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan tulostaa raportin faksin lähetystilasta.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan tarkistaa mihin kohteisiin faksin lähettäminen epäonnistui.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohjeet.

Haluan tarkistaa mitkä faksit lähetettiin muistilähetyksellä.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan tarkistaa mitkä tiedostot on tallennettu asiakirjapalvelimeen.

Lisätietoja, katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

Haluan tarkistaa mitkä faksit on otettu vastaan.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan katsoa laitteeseen tallennettuja vastaanotettuja fakseja.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Estääkseni faksien lähettämisen vääriin kohteisiin, haluan tarkistaa faksilähetyksen yksityiskohdat ennen lähettämistä.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan tarkistaa skannaus- ja tiedostojen lähettämisasetukset ennen tiedoston lähettämistä.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Haluan tarkistaa skannatun kuvan ennen kuin lähetän sen.

Lisätietoja, katso Skannerin käyttöohje.

Haluan katsoa lähetystuloksia.

Lisätietoja, katso Skannerin käyttöohje.