KäyttöoppaatSisältöKaikki otsikotVersiohistoriaOhje
Tietoja laitteesta
Lue tämä ensin
Yksinkertainen haku
Voit hakea toimintoa joko avainsanaa käyttäen tai sen mukaan mitä haluat tehdä.
Ennen käyttöönottoa
Tässä luvussa kuvataan kuinka laite otetaan käyttöön.
Paperin lisääminen
Tässä jaksossa kuvataan suositellut paperikoot ja -tyypit ja kuinka paperi lisätään kasettiin.
Väriaineen ja niittien lisääminen
Tässä osassa selitetään, kuinka väriaine lisätään ja niittikasetti täytetään.
Tekstin kirjoittaminen
Tässä jaksossa selvitetään, miten merkkejä kirjoitetaan.
Käyttöohjeet
Tässä jaksossa kuvataan laitteen käyttöohjeet.
Muut käyttäjän työkalut
Aloitusasetukset mahdollistavat kielen vaihtamisen ja tulostettujen sivujen lukumäärän tarkistamisen näyttämällä laskurin.
Huomautuksia
Tässä jaksossa selvitetään laitteen huolto ja käyttö.
Liite
Tässä jaksossa kuvataan mukana tulevat ohjelmisto-CD-levyt, tekniset tiedot ja käytettävä paperi.