Vahvistaminen näytöllä

Käytä tätä toimintoa tarkastellaksesi lähetyksen tuloksia.

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse [Lähetettyjen tiedostojen tila].

3. Tarkista lähetystulokset.

Käyttöpaneelin näyttö

Lähetystulokset esitetään yhdeksän ryhmissä. Viimeisin lähetys on luettelossa ensimmäisenä.

Kun faksi on lähetetty, "Kohde" näkyy joko Oma faksi numero-kohdassa tai vastaanottajan ylätunnisteessa. Kun Internet-faksi tai sähköposti on lähetetty, näkyviin tulee sähköpostiosoite tai kohdelistalle ohjelmoitu nimi. Tapauksissa, joissa lähetys tulee tietokoneelta, viesti "-- LAN-Fax --" tule näkyviin.

Turva-asetuksista riippuen vastaanottaja voi näkyä muodossa Asteriski.

4. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.