Skannatut tiedostot

Tässä osassa selitetään näytettävät kohteet ja miten Skannatut tiedostot -näyttö saadaan esiin.

Skannatut tiedostot -näytössä voit tarkistaa sähköpostilähetysten, Skannaus kansioon -toiminnon ja jakelun tulokset.

Paina [Skannatut tiedostot] -painiketta avataksesi Skannattujen tiedostojen tilan näytön.

Käyttöpaneelin näyttö

Näytössä voi olla enintään 9 lähetys- tai jakelutulosta samanaikaisesti. Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] vaihtaaksesi tulosnäkymiä.

Skannatut tiedostot

Esimerkki käyttöpaneelinäytöstä, esimerkki numeroidusta viitteestä

1. Pvm / Aika

Näyttää laitteen määrittelemän lähettämisajan ja -päivän tai ajan ja päivämäärän, jolloin Valmis, Virhe tai Peruttu vahvistettiin.

2. Lähetystoiminnon kuvake

Näyttää käytetyn lähetystoiminnon kuvakkeen.

(Käyttöpaneelin näyttö) -symboli osoittaa kohteen joka voi vastaanottaa salattuja sähköpostiviestejä.

3. Kohde

Näyttää lähetyskohteen.

Jos useita kohteita on valittu, näytössä näkyy ensimmäinen valittu kohde.

Muut kohteet näkyvät muodossa "+X" (X tarkoittaa kohteiden lukumäärää) silloin, kun tiedostoja lähetetään sähköpostitse tai niitä jaellaan.

4. Lähettäjä

Näyttää lähettäjän nimen.

5. Tiedoston nimi

Näyttää samanaikaisesti lähetettyjen ja tallennettujen ja lähetettyjen tallennustiedostojen nimet.

6. Tila

Näyttää jonkin seuraavista lähetystiloista: Valmis, Lähetys, Odottaa..., Virhe tai Peruttu.

7. [Peruuta]

Peruuttaaksesi lähetyksen, valitse tiedosto jonka tila on "Odottaa...", ja paina [Peruuta] -näppäintä.

8. [Tulosta lista]

Paina tästä, jos haluat tulostaa lähetystulokset.

Huom.

• Skanneritoiminnon lähetystuloksia ei voi tarkistaa painamalla kohtaa [Työlista] näytön alaosassa. Tarkistaaksesi lähetystulokset, paina [Skannatut tiedostot] -painiketta ja avaa Skannatut tiedostot -näyttö.

• Suojausasetuksista riippuen joitain lähetystuloksia ei ehkä voida näyttää.