Korvaava vastaanotto

Korvaavaa vastaanottoa käytetään, kun laite ei pysty tulostamaan asiakirjoja.

Korvaavalla vastaanotolla vastaanotetut asiakirjat tallennetaan muistiin tulostamisen sijaan. Tällä tavalla vastaanotetut asiakirjat tulostetaan automaattisesti heti, kun korvaavan vastaanotton aiheuttanut vika korjataan laitteesta.

Riippuen siitä, miksi laite ei pysty tulostamaan, korvaavaa vastaanottoa saatetaan käyttää kaikille vastaanotetuille fakseille tai vain niille vastaanotetuille asiakirjoille, jotka täyttävät Faksin asetukset-valikon käyttäjäparametreissä määritellyt ehdot.

Vast.ottotiedoston merkkivalo syttyy, kun asiakirjoja on otettu vastaan korvaavalla vastaanotolla.

Vastaanotetun tiedoston merkkivalo

Liittyvät aiheet

Asiakirjojen vastaanotto ehdoitta
Vastaanotto parametrimääritysten mukaan