Parametriasetukset

Käyttäjäparametreilla voidaan eri asetukset mukauttaa omien tarpeiden mukaisesti. Toimintoasetuksia vaihdetaan käyttäjäparametrikytkimillä.

Kytkimet ja bitit

Jokaisessa käyttäjäparametrissa on sarja kytkimiä ja jokaisessa kytkimessä on kahdeksan bittiä, joiden arvo on "0" tai "1". Oikeanpuoleisin bitti on 0 ja vasemmanpuoleisin bitti on 7. Asetukset voidaan säätää omien tarpeiden mukaisiksi vaihtamalla bittien arvo välillä "0" ja "1".

• Kytkin 02

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

kuva

Liittyvät aiheet

Käyttäjäparametrilista
Käyttäjäparametrien vaihtaminen