Vastaanotto parametrimääritysten mukaan

Jos fakseja ei voida tulostaa normaalisti, korvaava vastaanotto sallii sellaisten faksien vastaanoton, jotka vastaavat käyttäjän parametreissä määritettyjä kriteerejä. Tässä jaksossa selostetaan, millaisissa tapauksissa näin voi käydä.

Jos jokin seuraavista ehdoista täyttyy, laite vastaanottaa ainoastaan ne asiakirjat, jotka täyttävät käyttäjän parametreissä määritetyt kriteerit.

Ongelmat

Syyt

Ratkaisut

syttyy.

Paperi on juuttunut.

Poista juuttunut paperi.

Lisätietoja paperin poistamisesta, katso Vianmääritys.

syttyy.

Kaikista paperikaseteista on paperi loppunut.

Lisää paperia.

Lisätietoja paperin lisäämisestä, katso Tietoja laitteesta.

syttyy.

Väriaine on loppunut.

Vaihda värikasetti.

Lisätietoja värikasetin vaihtamisesta, katso Tietoja laitteesta.

Näytölle ilmestyy viesti "Tämä kasetti on epäkunnossa.".

Kaseteissa on toimintahäiriö.

Ota yhteys huoltoon.

Faksin asetukset -valikon käyttäjän parametreilla (kytkin 05, bitti 2, 1) voit määrittää seuraavat ehdot korvaavaan vastaanottoon: