Sarjalähetys

Sarjalähetystoiminnon avulla voit lähettää saman alkuperäisen samanaikaisesti useille vastaanottajille.

Voit sarjalähettää useiden lähetystyyppien kautta (faksi, IP-faksi, Internet-faksi, sähköposti ja kansio) samanaikaisesti.

Voit määrittää useita vastaanottajia määrittämällä ensin ensimmäisen vastaanottajan ja sitten seuraavan vastaanottajan valitsemalla [Lisää].

Jos valitset samalle asiakirjalle useita vastaanottajia (sarjalähetys), asiakirjat lähetetään vastaanottajien valintajärjestyksessä. Jos asiakirjan lähetys jollekin vastaanottajalle ei onnistu, laite valitsee sen vastaanottajan uudelleen sarjalähetyksen viimeisen lähetyksen jälkeen. Jos esimerkiksi valitset neljä vastaanottajaa A-D sarjalähetykseen, ja jos A:n ja C:n linjat ovat varattu, laite valitsee vastaanottajat seuraavassa järjestyksessä: A, B, C, D, A ja C.

Lähetyksen etenemisen voit tarkistaa tulostamalla muistissa olevan tiedostoluettelon. Katso lisätietoja kohdasta "Muistissa olevan tiedostoluettelon tulostaminen (Tulosta tiedostolista)".

Jos käytössä on lisävarusteena saatava ylimääräinen G3-liitäntäyksikkö, voit lähettää fakseja samanaikaisesti eri puhelinlinjoja pitkin Samanaikainen lähetys -toiminnolla. Katso lisätietoja kohdasta "Samanaikainen lähetys useiden linjaporttien kautta".

Jos määrität toisen lähetyksen, kun käynnissä on lähetys useille vastaanottajille, faksit lähetetään vuorotellen nykyisen ja toisen lähetyksen jäljellä oleville vastaanottajille.

Jos esimerkiksi määrität lähetykselle vastaanottajat A ja B ja määrität sitten lähetyksen vastaanottajille C ja D, kun lähetys vastaanottajalle A on käynnissä, laite lähettää faksit seuraavassa järjestyksessä: A, C, B ja sitten D.

Jos edellinen ja seuraava tiedosto ovat molemmat valmiustilassa, nekin lähetetään samassa järjestyksessä.