Muistilähetys

Muistilähetystilassa käytössä ovat vakiofaksi, Internet-faksi, IP-faksi, sähköpostilähetys ja kansiolähetys.

Tärkeää

1. Varmista, että [Välitön] ei ole valittuna.

Normaalisti valittuna on muistilähetys.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Aseta alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen.

3. Tee haluamasi skannausasetukset.

Käyttöpaneelin näyttö

Katso lisätietoja skannausasetuksista kohdasta "Skannausasetukset".

4. Valitse vastaanottaja joko numeronäppäimillä tai vastaanottajanäppäimellä.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja näppäile oikea numero.

Katso lisätietoja vastaanottajan määrittämisestä kohdasta "Vastaanottajan määrittäminen".

5. Kun lähetät saman alkuperäisen usealle vastaanottajalle (sarjalähetys), määritä vastaanottajat valitsemalla [Lisää].

Käyttöpaneelin näyttö

[Lisää] -näppäintä ei tarvitse painaa, kun haluat lisätä vastaanottajan vastaanottajien luettelosta.

6. Valitse seuraava vastaanottaja.

Käyttöpaneelin näyttö

Tätä välilehteä painamalla voit vaihtaa lähetystyypiksi faksin, IP-faksin, Internet-faksin, sähköpostin tai kansion.

Useita lähetystapoja voidaan määrittää samanaikaisesti.

7. Paina [Aloita]-näppäintä.

Liittyvät aiheet

Alkuperäisten lähetys valotuslasilta (Muistilähetys)
Rinnakkaismuistilähetys
Automaattinen uudelleenvalinta
Kaksoistoiminto
Sarjalähetys