Välitön lähetys

Välitön lähetys voidaan tehdä joko vakiofaksilähetyksenä tai IP-faksilähetyksenä.

Tärkeää

1. Paina [Välitön lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Aseta alkuperäiset asiakirjat syöttölaitteeseen.

3. Valitse haluamasi skannausasetukset.

Käyttöpaneelin näyttö

Katso lisätietoja skannausasetuksista kohdasta "Skannausasetukset".

4. Valitse vastaanottaja joko numeronäppäimillä tai vastaanottajanäppäimellä.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä ja näppäile oikea numero.

Katso lisätietoja vastaanottajan määrittämisestä kohdasta "Vastaanottajan määrittäminen".

5. Paina [Aloita]-näppäintä.

Laite valitsee vastaanottajan.

Liittyvät aiheet

Alkuperäisten lähetys valotuslasilta (Välitön lähetys)