Muistissa olevan tiedostoluettelon tulostaminen (Tulosta tiedostolista)

Tulosta luettelo, jos haluat tietää muistiin tallennetut tiedostot ja niiden tiedostonumerot.

Tiedostonumeroista voi olla hyötyä (esimerkiksi tiedostoja poistettaessa).

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Tul. lista].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, kun olet jo painanut [Aloita]-näppäintä, paina [Peruuta]. Näyttö palaa ennen [Tul. lista] valitsemista olleeseen tilaan.

4. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, kun olet jo painanut [Aloita]-näppäinta, paina [Keskeytä tulostus]. Näyttö palaa vaiheeseen 3.

5. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.