Kopiointi ohisyöttötasolta

Ohisyöttötasolta voit kopioida myös muille kuin vakiotyyppisille papereille.

Käytä ohisyöttötasoa, kun kopioit kalvoille, tarroille, kuultopaperille tai paperille, jota ei voi asettaa paperikasettiin.

Tärkeää

[Ohisyöttötason käyttö]

Paina [Ohisyöttötason käyttö], jos haluat kuvauksen ohisyöttötason käytöstä.

Käyttöpaneelin näyttö

1. Avaa ohisyöttötaso.

Ohisyöttötason kuva

2. Aseta paperi tekstipuoli alaspäin, kunnes kuuluu äänimerkki, ja kohdista paperiohjain paperikoon mukaan.

Jos ohjaimia ei ole asetettu tarkasti kopiopaperia vasten, sivu saattaa kopioitua vinoon tai voi sattua paperitukos.

Ohisyöttötason kuva

1. Paperin ohjaimet

2. Paperituki

3. Paina [Ohisyöttö], ja sitten [Terävä] -näppäintä.

4. Valitse paperin tyyppi ja koko.

5. Paina [OK].

6. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

7. Kun kopiointityö on valmis, tyhjennä asetukset painamalla [Tyhjennä valinnat] -näppäintä.

Liittyvät aiheet

Vakiokokoiselle paperille kopiointi
Mukautetun kokoiselle paperille kopiointi
Kopiointi piirtoheitinkalvoille tai ohuelle paperille
Kopiointi paksulle paperille
Kopiointi kirjekuorille